inbraakbeveiliging

Zowel voor bedrijven als particulieren
inbrekerkoevoet

Inbraakbeveiliging Zakelijk

Ook voor de zakelijke markt hebben wij verschillende oplossingen voor uw beveiligings-vraagstukken. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden voor het beste beveiligingsplan in uw situatie. Wilt u uw klanten een veilig gevoel geven? Wilt u uw personeel zich veiliger laten voelen? Wanneer u een bedrijf of andere organisatie heeft, zal de verzekering veelal van u eisen dat u een alarminstallatie aan laat leggen. Dit kunnen wij voor U uitvoeren volgens vastgestelde richtlijnen.

Heeft u een vraag?

024-8455008

Inbraakbeveiliging Particulier

We beginnen met de organisatorische kant van uw huis. Hoe aantrekkelijk is uw huis voor inbrekers of vandalen? Heeft u huisdieren die vrij rond mogen lopen? Via welke deur komt u binnen etc, Wie mag er een code hebben van uw alarm? Wie zijn uw contactpersonen?

Inbraakbeveiliging is maatwerk, waarbij uw wooncomfort voorop staat. Daarna kijken we naar de bouwkundige kant van uw huis. Hoe gemakkelijk kan iemand zich ongeoorloofd toegang verlenen tot uw huis? Wij hebben de oplossing voor U. Wanneer de organisatorische en bouwkundige zaken van uw woning of bedrijf in orde zijn, en er toch nog een inbreker uw ruimte weet te betreden, meld de alarminstallatie automatisch naar een particuliere alarm centrale (PAC).

Doormelding over IP
Lange tijd is gebruik gemaakt van standaard telefoonlijnen met abonnement kosten. RLB heeft hier het antwoord op: doormelding middels IP en internet.

Burglar in garden opening the door with a crowbar

Bedraad en draadloze alarm installaties.
Een alarm kan zowel bedraad als draadloos aangelegd worden. Wij zorgen er voor dat uw alarm voldoet aan de van toepassing zijnde normeringen. Wij leveren dan ook een certificaat aan, waarmee u kunt bewijzen dat uw alarm aan alle eisen voldoet. Wanneer deze zaken allemaal zijn vastgesteld en verbeterd, is een elektronisch alarmsysteem een waardevolle aanvulling.

Advies
Heeft u een vraag? Wilt u een offerte? Wij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuzes. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden verder toe te lichten.

Heeft u een vraag?

024-8455008
dievenklauw-op-deur

Inbraakbeveiliging Bouwkundig

Niets biedt zoveel weerstand tegen inbraak als bouwkundige beveiliging

Bouwkundige beveiliging is na organisatorische maatregelen de belangrijkste schakel tegen onbevoegd betreden van uw woning of bedrijfspand. Maar ook verlichting en aanpassing van buitengebieden zijn zeer doeltreffende middelen om een inbreker op andere gedachten te brengen.

De inbreker die er op uit is een snelle slag te slaan, neemt niet de tijd en moeite om een goed bouwkundig beveiligd pand te kraken.

Echter, hoe groter het te beveiligen risico (waarde inboedel/goederen etc.) des te meer inspanning zal een inbreker leveren om bijvoorbeeld via het dak of met een ramkraak de buit te veroveren.

Erkend beveiligingsbedrijf

Ook zal hij gebruik maken van andere zwakke punten in de buitenschil, zoals de afwezigheid van veilig hang- en sluitwerk, een te licht geconstrueerde deur, raamkozijn, pui of lichtkoepel. Of zich toegang verschaffen door het open knippen van de stalen beplating van gevel of dak. In de hogere risico categorieën moeten daarom zeker maatregelen getroffen worden ten behoeve van de inbraakwerendheid van beglazingen, gevels, daken etc.

Als erkend beveiligings bedrijf werkt RLB nauw samen met bedrijven welke gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van sloten, grendels en andere bouwkundige voorzieningen zoals bijvoorbeeld rolluiken en of traliehekken. Graag nemen wij het leidende initiatief om hierin en totaal beveiligingsplan aan te bieden met maatwerk voor woning of bedrijf.

.

Heeft u een vraag?

024-8455008