brandbeveiliging

Zowel voor bedrijven als particulieren
image21

Brandbeveiliging Particulier

De grootste angst van woonhuisbezitters is het ontstaan van brand in de woning. Al uw bezittingen, foto’s en herinneringen in één keer weg. U moet er niet aan denken!

Erger is het nog als er ’s nachts brand uitbreekt en u en uw kinderen liggen in huis te slapen. In een woonhuis is een rookmelder eigenlijk een must. Sterker nog, in nieuwbouwwoningen is het tegenwoordig zelfs verplicht. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden van de verschillende brandmeldinstallatie systemen voor uw woning.

Heeft u een vraag?

024-8455008

Brandbeveiliging Zakelijk

In uw gebruikersvergunning die u van de gemeente en/of brandweer heeft ontvangen, staat een programma van eisen ( een PVE genoemd ). Een van de eisen zal zijn dat er een ontruimingsplan in uw organisatie aanwezig is.

Bij een ontruimingsplan hoort een ontruimingsinstallatie. Naast de ontruimingsinstallatie kunt u er voor kiezen een brandmeldinstallatie te installeren.
Beide gecertificeerde systemen kunnen wij u leveren.
Wij bieden u een volledig pakket, conform de norm NEN 2535. Uiteraard zorgen wij voor de jaarlijkse service en controle van uw installaties. Wij leveren de noodverlichting en vluchtrouteaanduidingen. U krijgt van ons een certificaat waarmee u aan de verzekering of gemeente kunt aantonen dat uw installaties voldoen aan de normen en eisen van deze tijd. Zodra de normen of eisen veranderen, informeren wij u daar tijdig over.

Sprinkler-580x275

Heeft u een vraag?

024-8455008
Milieukeur_Brandblusmiddelen_SMEBA

Verplichte controlles

Uitbesteding van controles
Bedrijven en organisaties zijn verplicht hun gecertificeerde brandmeldinstallatie maandelijks te laten controleren. Daar zijn specifieke kennis en capaciteit voor nodig. Kennis van brandmeldinstallaties en de geldende normen. Maar ook tijd en capaciteit om de controles uit te voeren.

Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen voor outsourcing aan Raymond Leenders Beveiliging.

Wij hebben ons vak gemaakt van het uitvoeren van de verplichte controles. Daarbij gaat het om de verplichte:

· maandelijkse controle
· 4- en 8-maandelijkse controle

Aanvullende diensten
We hebben daarvoor Opgeleide Personen c.q. beheerders in dienst. Zij voeren de controles uit, verrichten preventief onderhoud en houden de interne en externe logboeken bij. Ook kunnen zij rookmelders testen, vluchtwegen controleren en de nood- en vluchtwegverlichting inspecteren.

Als erkend beveiligings bedrijf werkt RLB nauw samen met bedrijven welke gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van sloten, grendels en andere bouwkundige voorzieningen zoals bijvoorbeeld rolluiken en of traliehekken. Graag nemen wij het leidende initiatief om hierin een totaal beveiligingsplan aan te bieden met maatwerk voor woning of bedrijf.

.

Heeft u een vraag?

024-8455008